• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 18 °C

Zahide Yetiş annesine son görevini yerine getirdi!

Zahide Yetiş annesine son görevini yerine getirdi!
SİİRTAJANS.COM-Ünlü sunucu ve programcı Zahide Yetiş vefat eden annesine son görevini yerine getirdi...Zahide Yetiş’in annesi Ayten Karapınar gözyaşları ile toprağa verildi.

ATV ekranlarında ‘Zahide ile Yetiş Hayata’ isimli programı hazırlayıp sunan Zahide Yetiş’in annesi Ayten Karapınar’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İzmir’de toprağa verildi.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,ATV ekranlarında ‘Zahide ile Yetiş Hayata’ isimli programı hazırlayıp sunan Zahide Yetiş’in annesi 61 yaşındaki Ayten Karapınar, kanser tedavisi gördüğü İzmir Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde saat 04.30 sıralarında hayatını kaybetti. Bir süre önce kızının canlı yayında yapılan kına gecesine katılan Karapınar, Balçova ilçesinde bulunan Niyazi Uğur Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Narlıdere Mezarlığı'na defnedildi.

Karapınar’ın cenazesine kızı Zahide Yetiş ve yakınları katıldı. Ayakta güçlükle duran ve yakınlarının sakinleştirdiği Yetiş, annesinin tabutunu öperek onu son kez uğurladı

Bu haber toplam 3262 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim