• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 19 °C

14 Aralık Davası'nda ilk karar!3 kişi salıverildi

14 Aralık Davası'nda ilk karar!3 kişi salıverildi
14 Aralık sabahı başlayan Taşhiyeci Davası'yla alakalı Paralel Yapı Operasyonu'nda savcıdan ilk serbest bırakma kararı çıktı

14 Aralık sabahı başlayan Taşhiyeci Davası'yla alakalı Paralel Yapı Operasyonu'nda savcıdan ilk serbest bırakma kararı çıktı.Tek Türkiye Dizisi'le alakalı gözaltına alınan 3 kişi salıverildi.20 saat kadar gözaltında kalan 3 kişi savcının tüm suallerine cevap verdikten sonra serbest bırakıldılar.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

14 Aralık Operasyonunnda gözaltına alınan Yönetmen Naci Çelik Berksoy, Elif Yılmaz ve Ebru Şenvardar isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının akabinde serbest bırakıldı.

"SAVCI BEY SERBEST BIRAKTI!"

Serbest bırakılmasının akabinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde bir beyanat veren Naci Çelik Berksoy,” 20 saat kadar gözaltında kaldık. Savcı beye ifade verdik. Çekime giderken gözaltına alındım. Bizlere iyi davrandılar. Yaptığımız diziyle ilgili bir şeyler sordular. Yönetmenin ve senaristin sorumlu olduğu şeyleri anlattım. İşleyişi anlattım. Savcı bey ifademizi emniyette aldı. Ardından serbest bırakıldık” ifadelerini kullandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelileri emniyetteki  ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.Özellikle Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'yla ilgili ne karar çıkacağıyla ilgili nefesler tutulmuş durumda!

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1856 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim