• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • Siirt 5 °C

22 Aralık'ta 4 bakan için Yüce Divan oylaması var kıyamet kopacak!

22 Aralık'ta 4 bakan için Yüce Divan oylaması var kıyamet kopacak!
22 Aralık'ta 4 bakan için Yüce Divan oylaması var kıyamet kopacak!.Çünkü adı yolsuzluk iddialarına karışan 4 bakan için Yüce Divan oylaması yapılacak.

22 Aralık Pazartesi günü TBMM'de kıyamet kopacak gibi..Çünkü adı yolsuzluk iddialarına karışan 4 bakan için Yüce Divan oylaması yapılacak.

 22 Aralık'ta 4 bakan için Yüce Divan oylaması var kıyamet kopacak!

4 eski bakan için kritik Yüce Divan oylamasının tarihi belli oldu..Eski bakanlar için kritik oylamanın yapılacağı tarih TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı tarafından beyan edildi.4 eski bakanla alakalı Yüce Divan oylaması 22 Aralık'ta

TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 4 eski bakanın Yüce Divan oylamasının pazartesi günü komisyonda yapılacağını söyledi.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları nedeniyle eski bakanlar Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu bugün saat 14.00’de TBMM’de basına kapalı olarak toplandı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren komisyonun ardından Komisyon Başkanı Hakkı Köylü, gazetecilerin soruların yanıtladı. Yüce Divan oylamasıyla ilgili soruya Köylü, Pazartesi günü açık oylama ile Yüce Divan oylamasının yapılacağını herkes oyunu belli edeceğini söyledi.

Raporla ilgili soruya Köylü, “Raporu biz yazacağız. Süremiz içerisinde raporu vereceğiz. Meclis tatile gideceği için raporumuzu rahat rahat yazarız” dedi.

Bu haber toplam 3613 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim