• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

95 kilodan 230 kiloya çıkan Maraşlı kadın yardım bekliyor

95 kilodan 230 kiloya çıkan Maraşlı kadın yardım bekliyor
95 kilodan 230 kiloya çıkan Maraşlı kadın yardım bekliyor..8 yıl önce 95 kiloyken 230 kiloya çıkan Kahramanmaraş'ta yaşıyan 48 yaşındaki Firdevs Yaylacık yetkililerden yardım bekliyor.3 çocuk annesi talihsiz kadın çaresiz.

Hormon dengesizliği nedeniyle aşırı kilo alarak hiç bir ihtiyacını yalnız karşılayamadığı için evde hapis hayatı yaşayan Firdevs Yaylacık, gözyaşlarıyla yardım istedi

Hastalığı nedeniyle hayata küsen Yaylacık, gördüğü tedaviye karşın 2 yılda 30 kilo verebildi. 230 kiloyla ihtiyaçlarını yalnız başına karşılayamayan ve evde hapis hayatı yaşayan Yaylacık, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'dan yardım istedi. Hastalığı nedeniyle sinir hastası olduğunu ve hayattan bıktığını söyleyen Yaylacık, gözyaşı dökerek,
"HER ŞEYDEN BIKTIM"
"Sinir hastası oldum. En ufak bir şeyde sağa sola çatıyorum. Hastanede karyola taşımaz diye yatırmadılar. Gezemiyorum, dolanamıyorum. Merdivenden inemiyorum. Titriyorum, çünkü ayaklarımı taşıyamıyorum. Artık her şeyden bıktım. Ne yaptıysam olmuyor. Hayattan bıktım" dedi.
EŞİMİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU
Kadının eşi emekli işçi 59 yaşındaki Kadir Yaylacık ise "Eşimin psikolojisi bozuldu artık. Bakanlığımızı aradık, İl Sağlık Müdürlüğü'nü aradık, hiçbir yerden bir yanıt alamadık, kimse yardımcı olmadı. Sadece kendisi değil, hepimiz sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda sayın Sağlık Bakanımızdan yardım bekliyoruz. Eşimin 24 saat buradan çıkamaması hepimizi üzüyor" diyerek yardım istedi.

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim