• BIST 10066.67
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Siirt 32 °C

Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İle Söyleşi

Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İle Söyleşi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle ve muhtar toplantılarının yanı sıra gençliğe verdiği önemle de okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle ve muhtar toplantılarının yanı sıra gençliğe verdiği önemle de okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

İlk olarak Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada öğretmenler ile bir süre sohbet etti. Öğretmenler ile tek tek sohbet eden Başkan Vekili Taşkın Siirt Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Vekili Taşkın yaklaşan öğretmenler günü nedeniyle okulda görev yapan öğretmenlerin günlerini kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın’a Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, gençlere deneyimlerini aktarıyor. 14-17 yaş grubu öğrencilerle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, öz geçmişi, eğitim yılları ve görev yaptığı yerler hakkında bilgiler verdi.

Söyleşide öğrencilere eğitim ve meslek hayatı ile ilgili tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulunan Başkan Vekili Taşkın, “Siirt Belediyesi olarak amacımız, eğitim içinde bulunan gençlerin gelişmesini sağlayacak her türlü oluşumun içinde olmak, imkân sağlamak, teşvik etmek, sorunlarına çözüm getirmek öte yandan da yaşadıkları şehre karşı aidiyet duygusunu geliştirerek, şehre sahip çıkma duygusunu güçlendirmektir. Burada sizlerle olmanın temel mantığı, sizlerle bir araya gelmek, sohbet etmek, dertleşmek ve düşüncelerimizi paylaşmaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Vekili Taşkın Siirt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, söyleşinin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Öğrencilerin büyük bir ilgi ile izlediği söyleşide Başkan Taşkın’a ağırlıklı olarak, sosyal aktiviteler, eğitim faaliyetleri ve çevre sorunları üzerine sorular yöneltildi. Öğrencilere içtenlikle cevap veren Başkan Vekili Taşkın, taleplerin de yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi.

Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Murat Eldemir, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberindeki heyete, kendilerini ziyarette bulunup, öğrencilerle bir araya geldiğinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Okul yönetimi ve öğrenciler adına teşekkür etti. Program daha sonra hep beraber yenilen öğle yemeği ardından son buldu.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim