• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Siirt 14 °C

Abdürrahim Albayrak: Sneijder'e Teklif Yok Telles'e Var

Abdürrahim Albayrak: Sneijder'e Teklif Yok Telles'e Var
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sneijder’e gelen bir teklif olmadığını fakat Telles’e İtalya’dan bir teklif geldiğini açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü ile Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. işbirliklerini duyurdu. TT Arena’da yapılan işbirliği toplantısına Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile Lukoil Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy katıldı.

 

 

Yapılan işbirliği neticesinde Galatasaray taraftarlarının, yakıt alırken Lukoil istasyonlarını tercih ettiklerinde ve GSLUKOILCARD kullandıkları taktirde, yüzde 4’lük indirim kazanacakları ve kulübe de yüzde 2 oranında gelir sağlanacağı duyuruldu.

 


“YILDIZLARIMIZI SATMAK İSTEMİYORUZ”


Toplantıda gündeme dair sorulan soruları yanıtlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, yıldız oyuncularını satmak istemediklerini söyledi. Sneijder’e gelen bir teklif olup olmadığının sorulması üzerine Albayrak, “Bize bugüne kadar gelen teklif yok. Biz futbolcularımızın hepsinden memnunuz. Şu an için öyle bir düşüncemiz yok” dedi.

 


Alex Telles’e İtalya’dan teklif geldiğini doğrulayan Albayrak, “İtalyan kulübünden teklif geldi ama biz hiçbir futbolcumuzu, özellikle yıldızlarımızı bırakmaktan yana değiliz. Hedefimize ulaşmak için onlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

 


DÜRÜST: “BEŞİKTAŞ MAÇINI OLİMPİYAT’TA OYNAMA KONUSUNDA SORUN GÖZÜKMÜYOR”


Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst ise, ’Beşiktaş ile Olimpiyat Stadyumu dışında başka bir statta oynamaya neden sıcak bakmadınız’ sorusuna, “Olimpiyat’ta oynamak istediğimiz gibi bir şey söz konusu değil. Zaten Beşiktaş’ın stadı o. Yeni yönetimin bütün kulüplerle sıcak ilişkileri tekrar tesis edeceğini söylemiştik. Biz her türlü yardıma açık olacağımızı belirttik.

 

 

Ama şu anda öyle bir sorun gözükmüyor. Sezon başında tespit edilen sahada oynamaktan başka bir durum yok. Biz bir iyi niyet göstergesi olarak söyledik. Orada futbol oynamaya engel bir durum yok. Kaldı ki, Galatasaray Spor Kulübü orada 1 sene futbol oynadı” cevabını verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1571 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim