• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 31 °C

Acil serviste bomba paniği korku dolu anlar!

Acil serviste bomba paniği korku dolu anlar!
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi güne bomba paniği ile başladı..acil servisinin hemen yanındaki yeşil alana bırakılan çanta paniğe neden olurken korku dolu anlar yaşattı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edinidği habere göre,Çantanın içinde bomba olabileceği ihtimali üzerine hastanenin acil girişi bölümüne kimse alınmadı. Alınan çevre güvenliğinin ardından kontrollü bir şekilde patlatılan çantadan çöp çıktı.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi acil servisinin hemen yanındaki yeşil alanda bulunan bankların yanına siyah bir çanta bırakıldı. Güvenlik tarafından fark edilen çanta, polise bildirildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, çevre güvenliğini alarak acil servis bölümü tarafına şerit çekerek kapattı. Çantanın içinde bomba olabileceği ihtimali üzerine polis ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı.

Alınan çevre güvenliğinin ardından bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde fünye ile patlatılan çantadan çöp çıktı. Çantanın içinde herhangi bir patlayıcının çıkmaması herkese rahat bir nefes aldırırken, kapatılan acil servis girişi yeniden açıldı.

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim