• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Siirt 9 °C

Açılan Göğsü ile Gündeme Gelen Çağla Şikelden Şok Gelişme

Açılan Göğsü ile Gündeme Gelen Çağla Şikelden Şok Gelişme
2014'ün son saatlerinde SHOW TV ekranına yıldız yağacak. Saat 20.00'de Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunumuyla ekrana gelecek konser tadındaki “Yılbaşı Özel” programında eğlence tavan yapacak.Show TV yılbaşı gecesinde bir birinde ünlü yıldızlarla 2014'e veda e

2014'ün son saatlerinde SHOW TV ekranına yıldız yağacak. Saat 20.00'de Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunumuyla ekrana gelecek konser tadındaki “Yılbaşı Özel” programında eğlence tavan yapacak.Show TV yılbaşı gecesinde bir birinde ünlü yıldızlarla 2014'e veda edecek.Show TV yılbaşı gecesinde bir birinde ünlü yıldızlarla 2014'e veda edecek. Çağla Şikel ve Ali Şan'ın sunacağı yılbaşı özel programı sürprizleriyle izleyenleri bekliyor. “Yılbaşı Özel” programı Show TV'de tekrarıyla ekrana geliyor.

Xanadu Snow White Otel’de çocukları Uzay ve Kuzey’le birlikte kızakla kayan Şıkel, eğlenceli dakikalar yaşadı. Parkur sonunda duramayan ünlü manken, yere yuvarlandı. Şıkel’in çocuklarıyla kartopu oynayan Alişan da daha sonra snowboard üzerinde hünerlerini sergiledi. Kayak hocasından ders alan Alişan, bir ara board’un üzerine yüzüstü yatıp kaymayı denedi. Takla atarak düşen şarkıcı, muhabirlere “Size malzeme çıksın diye daha ne yapayım?” diye takıldı.

Bu haber toplam 3341 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim