• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Acun O Yarışmaya Göz Koydu!

Acun O Yarışmaya Göz Koydu!
SHOW TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen moda şov yarışma programı Bu Tarz Benim ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın TV8 koltuğuna oturduktan sonra bombalarını peş peşe patlatmıştı.Acun’un Bu Tarz Benim adlı moda ş

SHOW TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen moda şov yarışma programı Bu Tarz Benim ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın TV8 koltuğuna oturduktan sonra bombalarını peş peşe patlatmıştı.Acun’un Bu Tarz Benim adlı moda şo0v programını kendi kanalına transfer edeceği dedikoduları yayılmaya başlandı.

TV8 için kolları sıvayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim adlı moda şov programını kendi kanalına transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. Medyatava adlı bir medya magazin sitesinde yer alan bir bilgiye göre Acun Ilıcalı'nın 'Bu Tarz Benim' yarışmasını kanalına transfer etmek istediğini ve görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.Bu gelişmeyle birlkte, Show TV'nin çok izlenen gündüz kuşağı programı TV8'le kesin olarak anlaşmış oldu. Cezai maddeler de aşılırsa, "Bu Tarz Benim" Ocak ayında yeni kanalında olacağı iddia edildi.

Bu iddia bir kenardayken Acun Ilıcalı'nın Bu Tarz Benim konseptinde bir yarışmayı da ekranlara Patron adı altında sunmak istiyor. Hatta bu tarışma için Nur Yerlitaş ile anlaştığı iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim