• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Adı Sinem Koballa Anılan İbrahim Çetinkoldan Şok Gelişme

Adı Sinem Koballa Anılan İbrahim Çetinkoldan  Şok Gelişme
Son günlerin en oldukça konuşulan isimlerinden İbrahim Çelikkol'un, daha önceki Deniz Çakır'la yine birlikte bulunduğu konuşuluyor. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden İbrahim Çelikkol'un, eski Deniz Çakır'la yeniden beraber olduğu konuşuluyor.Oyu

Son günlerin en oldukça konuşulan isimlerinden İbrahim Çelikkol'un, daha önceki Deniz Çakır'la yine birlikte bulunduğu konuşuluyor.  Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden İbrahim Çelikkol'un, eski Deniz Çakır'la yeniden beraber olduğu konuşuluyor.Oyuncu Çelikkol gittiği gece kulubunde mekan çıkısı sarı lacivertli ekibin deneyimli oyuncusunun nişanlısına çarptı olay sonrası ikili arasında kavga çıktı.

İbrahim Çelikkol, 10 ay aşk yaşadığı Sinem Kobal 'la 2 ay önce yollarını ayırmıştı. Kulislerdeki son dedikoduya göre Çelikkol, eski sevgilisi Deniz Çakır 'a döndü.

Çelikkol bu dedikodu karşısında sessiz kaldı. Bu arada Sinem Kobal hakkında ise tek kelime etmeyeceğini söyledi. Posta 'nın haberine göre; Deniz Çakır ise yakınlarına ‘Biz hiç küsmedik. Telefonla konuşup görüşüyoruz. Ama birlikte değiliz’ diyor.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim