• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Ahmet Davutoğlundan Çok Sert Bedelli Askerlik Açıklaması

Ahmet Davutoğlundan Çok Sert  Bedelli Askerlik Açıklaması
BaşBakan Ahmet Davutoğlu, yunanistana harekekatı öncesinde istanbul atatürk havalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, askeri yetkililerin bedelli askerlik ile ilgili kaygı taşatığı ilişkin şu ifadeleri kullandı:"Genelkurmay


BaşBakan Ahmet Davutoğlu, yunanistana harekekatı öncesinde istanbul atatürk havalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, askeri yetkililerin bedelli askerlik ile ilgili kaygı taşatığı ilişkin şu ifadeleri kullandı:"Genelkurmay başbakanlığa bağlıdır. Kaygı iletmek için basına konuşmasına ihtiyaç yoktur" şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.


Davutoğlu, Yunanistan'ın Başkenti Atina'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basın toplantısı düzenledi.  Yunanistan'daki siyasi gelişmeler sebebiyle biraz gecikmeli de olsa Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısını gerçekleştirecek olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Davutoğlu, geçtiğimiz haftalarda Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras'la görüştüklerini, en kısa zamanda bu konsey toplantısının yapılması kararını aldıklarını anlattı.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim