• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Siirt 17 °C

AK Parti İl Binasında Şok Anlar!

AK Parti İl Binasında Şok Anlar!
AK Parti Iğdır il başkanlığında çıkan olaylarda çok büyük bir arbede yaşandı.Çıkan arbede sırasında kırılan kapının camından 2 kişi yaralandı.Iğdır AK Parti il binası şok görüntülerle gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti Iğdır il başkanlığında çıkan olaylarda çok büyük bir arbede yaşandı.Çıkan arbede sırasında kırılan kapının camından 2 kişi yaralandı.Iğdır  AK Parti il binası şok görüntülerle gündeme bomba gibi düştü.

Olay bugün saat 15.30'da Hürriyet Caddesi'ndeki Ak Parti İl Başkanlığı binasında meydana geldi. Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali G., iki oğlu ile birlikte İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ile görüştü. Taşeron bir firmada çalışan oğlunun işten çıkarılacağını söyleyen Mehmet Ali G., Başkan Tutulmaz ile tartıştı. Bağırarak konuştuğu için dışarı çıkarılmak istenen Mehmet Ali G. ve iki oğlu ile partililer arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. İl Başkanlığı girişindeki kırılan kapı camı Mehmet Ali G.'nin oğlu Tahir G.'nin yaralanmasına neden oldu. Tahir G., kaldırıldığı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2505 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim