• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Ak Saray Protestoları Türkiye Gündemini Salladı

Ak Saray Protestoları Türkiye Gündemini Salladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptırdığı ve yeni köşk olarak kullandığı halk arasında Ak Saray diye geçe yapı için protestolar tüm hızıyla devam ediyor.Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı (Ak Saray) tartışmaları dinmek bilmiyor. Kadıköy'de toplana sivil toplum kuruluşl

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptırdığı ve yeni köşk olarak kullandığı halk arasında Ak Saray diye geçe yapı için protestolar tüm hızıyla devam ediyor.Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı (Ak Saray) tartışmaları dinmek bilmiyor. Kadıköy'de toplana sivil toplum kuruluşları, bando eşliğinde protesto yaptı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na tepki gösteren sivil toplum kuruluşları yürüyüş yaptı. İstanbul Kadıköy'de toplanan sivil toplum kuruluşları Cumhurbaşkanlığı sarayını protesto etti.

 

 

Kadıköy Boğa Heykeli önünde toplanan kalabalık, 'Hürriyet Bandosu' eşliğinde Bahariye Caddesini aşarak Kadıköy'ün ara sokaklarını müzık eşliğinde dolaştı.

"Kuzey Ormanları Savunması", " İstanbul Kent Savunması", "Validebağ Savunması", "Kadıköy Kent Dayanışması" ve "Diren Kadıköy Yoğurtçu Parkı Forumu" üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Sarayını protesto etti.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim