• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Ali Ağaoğlundan Sevgilisine Büyük Jest

Ali Ağaoğlundan Sevgilisine Büyük Jest
Ali Ağaoğlu Rus Sevgilisine 150 Bin Dolarlık zümrüt takı seti hediye etti. Aşklarıyla gündemden düşmeyen zengin iş adamı Ali Ağaoğlu eski sevgilisi Sofia Larina ile yeniden barıştı ve Sofia Larina'ya süpriz doğum günü partisi düzenledi. . Devasa bir pasta

Ali Ağaoğlu Rus Sevgilisine 150 Bin Dolarlık zümrüt takı seti hediye etti. Aşklarıyla gündemden düşmeyen zengin iş adamı Ali Ağaoğlu eski sevgilisi Sofia Larina ile yeniden barıştı ve Sofia Larina'ya süpriz doğum günü partisi düzenledi. . Devasa bir pasta kesen Ali Ağaoğlu Fiamma Restorantta sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

 Hürriyet'ten Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; İş hayatıyla olduğu kadar lüks yaşam tarzı ve aşklarıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’le yeniden bir araya geldiğini geçtiğimiz ay yazmıştım.

Ağaoğlu, daha önce Bentley araba aldığı sevgilisi için bir kez daha kesinin ağzını açtı. Ünlü işadamı, yeni yılı birlikte karşıladığı sevgilisinin doğum günü için Taksim’deki Gezi Otel’in içinde yer alan Fiamma Restoran’ı kapattı.

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim