• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Siirt 12 °C

Alkollü Muhtar Polis ceza kesmesin diye bakın ne yaptı...

Alkollü Muhtar Polis ceza kesmesin diye bakın ne yaptı...
SİİRTAJANS.COM-Alkollü olarak trafik denetimine yakalanan muhtar, Adıyaman'da ilginç bir yöntem ile polisten sıyrılarak kurtulayım dedi. Muhtar, alkollü bir vaziyette vasıtası ile ters şeritte seyrederken polis ekiplerince durduruldu.mahalle muhtarı 49 ya

Siirt Ajans Alkollü olarak trafik denetimine yakalanan muhtar, Adıyaman'da ilginç bir yöntem ile polisten sıyrılarak kurtulayım dedi. Muhtar, alkollü bir vaziyette vasıtası ile ters şeritte seyrederken polis ekiplerince durduruldu.mahalle muhtarı 49 yaşındaki Mahmut G., kendisini durduran polisi ceza kesmemesi için uzun süre öperek direndi.

 

Alkollü Muhtar Polis ceza kesmesin diye öyle birşey yaptı ki ... Adıyaman'da bir semt'in muhtarı olan şahıs alkol alıp eve dönen kişi yolda trafik polsi tarafından gerçekleşen kontroller sırasında aşırı alkollü olan sürücü kesilmemesi için trafik polisini saatlerce öptü. Polisin alkol kontrolü yaptığı esnada ters şeritte seyreden bir hafif ticari araç durduruldu sürücü 49 yaşındaki mahalle muhtarı çıktı ve aşırı alkol kullanımından dolayı ceza kesildi.

Adıyaman'da hafif ticari aracıyla ters şeritte alkollü şekilde seyreden mahalle muhtarı 49 yaşındaki Mahmut G., kendisini durduran polisi ceza kesmemesi için uzun süre öperek direndi. Alkollü araç kullanmaktan bin 600 lira para cezası kesilen muhtar Mahmut G.'nin ehliyetine de el konuldu.

 

Bu haber toplam 1694 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim