• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Altaylı'dan Flaş Ersun Yanal Açıklaması

Altaylı'dan Flaş Ersun Yanal Açıklaması
Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Fenerbahçe ile ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılidı. Spor gündeminde haftanın öne çıkmakta olan olaylarını analiz etmekte olan FAtih Altaylıdan fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar geld

Türkiyenin en iyi takımları arasında yer almakta olan Fenerbahçe ile ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılidı. Spor gündeminde haftanın öne çıkmakta olan olaylarını analiz etmekte olan FAtih Altaylıdan fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldiği ortaya çıktı.

Ersun Yanal kalsaydı, büyük ihtimalle Fenerbahçe bu sezon yine açık ara şampiyon olurdu. Ama yönetim istemedi. Kendi bilecekleri iş. Yanal kalsa muhtemelen şu andakinden çok daha fazla puan toplarlardı.”
 
F.Bahçe’de İsmail Kartal’ın performansı için ne söyleyeceksiniz? Bir takım bu kadar değişir mi? Ersun Yanal kalsaydı farklı olur muydu?
Ersun Yanal kalsaydı büyük ihtimalle Fenerbahçe bu sezon yine açık ara şampiyon olurdu. Ama yönetim istemedi. Kendi bilecekleri iş. Kartal’ın performansını neye göre değerlendireceğim. Takım 3. sırada. Liderle puan farkı 2. Demek ki iyi. Yanal kalsa şu andakinden daha fazla puan toplarlar mıydı? Muhtemelen daha iyi olurlardı.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim