• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • Siirt 23 °C

Amasya Adliyesi önünde kanlı hesapalaşma:4 yaralı

Amasya Adliyesi önünde kanlı hesapalaşma:4 yaralı
Amasya'da görülen bir cinayet davasının akabinde adliye çıkışında kan döküldü.cCnayet davasının çıkışında iki taraf arasında çıkan tartışmada kurşunlar konuştu.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Amasya’da adliyede görülmekte olan bir cinayet davasının çıkışında iki taraf arasında çıkan tartışmada kurşunlar konuştu. Aynı aileden 3 kişi ve olaya müdahale etmeye çalışan bir polis yaralandı.

 2 yıl önce Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Özbaraklı köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Ayhan Ş.’nin komşusu Mehmet Uluçam’ı silahla vurarak öldürdüğü cinayet davasının Amasya Adliyesi’nde görülüp ileri bir tarihe ertelenen celsesinin ardından iki taraf arasında tartışma çıktı.
Ayhan Ş.’nin yakını N.Ş., tartışmanın büyümesi üzerine aracındaki tabancayı alıp karşı aileden Abdulkadir, Yavuz ve Dursun Uluçam'a ateş açtı. O sırada olaya müdahale etmeye çalışan polis memuru İbrahim Erişgin de saldırganın elindeki silahı aldıktan sonra peşinden koşarken düşerek elinden yaralandı. Olay yerinden kaçmaya çalışan N.Ş. ile yanındaki A.Ş. çevredeki polisler tarafından yakalandı.Vücutlarına kurşun isabet eden 3 yaralı ambulansla kaldırıldıkları Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Abdulkadir Uluçam’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.Olay yerine gelerek bilgi alan Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, arkadaşlarının hastaneye götürdüğü polis memuru İbrahim Erişgin’i ziyaret etti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 2180 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim