• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 25 °C

AMD Radeon 7000 Serisi GPU'lar oyun dünyasında fırtınalar estirdi

AMD Radeon 7000 Serisi GPU'lar oyun dünyasında fırtınalar estirdi
TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT ve 7700 XT ile oyununuzu güçlendirin

 Bugün, yeni nesil bir yükseltme arayan oyuncuları memnun edeceği kesin olan TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT ve TUF Gaming Radeon™ RX 7700 XT, meraklı ve ana akım kartlar şeklinde ailenin yeni üyelerini tanıtıyoruz. 7800 XT kart ayrıca özel bir beyaz renk seçeneğiyle geliyor ve ilk kez bir TUF Gaming grafik kartı farklı bir renk seçeneğiyle sunuluyor. Bu türünün tek örneği kartı neden bugün almanız gerektiğini görmek için okumaya devam edin.

TUF Gaming Radeon RX 7800 XT üzerindeki üç fanlı soğutma çözümünün önden görünümü

TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT, etkileyici 3840 akış işlemcisi ve yepyeni saat hızlarına ulaşma becerisiyle oyunculara en yeni oyunlarda mükemmel performans sunuyor. 256-bit veri yolu üzerinde 16GB GDDR6 VRAM ile desteklenen TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT, dokuları terletmeden maksimum seviyeye çıkarabilir.

Serin tutmaktan bahsetmişken, kart, ısının kasanızdan dışarı atılması için başka bir yol sağlayan havalandırmalı bir arka plaka ile birlikte gelir. Üç adet 11 kanatlı Axial-tech fan yüksek hava akışı ve statik basınç sağlarken, ortadaki fan türbülansı azaltmak ve akustiği her zamankinden daha sessiz tutmak için ters yönde dönüyor.

TUF Gaming Radeon RX 7800 XT White Edition grafik kartı

İki adet 8 pinli güç konektörüne sahip olan TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT, TUF Gaming 750W Gold da dahil olmak üzere çok çeşitli güç kaynaklarıyla uyumludur. Üç yuvadan biraz daha kalın olan - tam olarak 2,96 yuva - TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT, hem yeni yapılara hem de mevcut bir sistemde tak ve çalıştır yükseltmesi olarak kullanılmaya hazırdır. Ve ilk kez bir TUF Gaming kartının beyaz versiyonunu sunarak temalı kurulumlar için yepyeni yollar açıyoruz.

TUF Gaming Radeon™ RX 7800 XT'nin sunduğu meraklı gücüne ihtiyaç duymayan oyuncular için 7700 XT hazır. 12 GB GDDR6 bellek ve 3456 akış işlemcisi ile donatılan TUF Gaming Radeon™ RX 7700 XT ekran kartı, oyunlarınızı bir üst seviyeye taşıyacak. Büyük kardeşinde bulunan tüm inanılmaz soğutma özelliklerine sahiptir ve bu kartın zorlu oyun oturumlarında bile serin kalmasını sağlar. Ayrıca her ikisi de yüksek performans ve fısıltı sessizliği ön ayarları arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayan Çift BIOS anahtarını paylaşıyor.

Auto-Extreme Teknolojisi ile mesafeyi aşın

Bu kartlar, tüm lehimlemenin tek bir geçişte tamamlanmasını sağlayan otomatik bir üretim süreci olan Auto-Extreme Teknolojimiz ile üretilmiştir. Bu, bileşenler üzerindeki termal gerilimi azaltır ve sert temizlik kimyasallarının kullanımını önler, böylece daha az çevresel etki, daha düşük üretim gücü tüketimi ve genel olarak daha güvenilir bir ürün elde edilir. Sonuç olarak, TUF grafik kartları 144 saatlik zorlu bir doğrulama sürecinden geçmek için gereken her şeye sahiptir, böylece donanımınızın yıllarca sizinle birlikte savaşmaya hazır olduğundan emin olabilirsiniz.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim