• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Amerikalı yıldız Kleptomani mi?Bakın ne çaldı

Amerikalı yıldız Kleptomani mi?Bakın ne çaldı
Hollywood’un seksi yıldızları arasında yer alan seksi yıldız oyuncu Amanda Bynes yine hırsızlık yaparken kıskıvrak yakalandı.Seksi güzel 2002 yılında da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmıştı.Seksi güzel yakayı yine ele verdi.Amerikalı yıldız Kleptomani

Hollywood’un seksi yıldızları arasında yer alan seksi yıldız oyuncu Amanda Bynes yine hırsızlık yaparken kıskıvrak yakalandı.Seksi güzel 2002 yılında da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmıştı.Seksi güzel yakayı yine ele verdi.

Amerikalı yıldız Kleptomani mi?Bakın ne çaldı 30 yaş altı dünyanın en çok kazanan ünlüler grubunda yer alan Hollywood seksi yıldız Amanda Bynes yıllık 8 milyon dolar kazancıyla adeta dudak uçuklatıyor.Seksi yıldız bikini çalarken görüntülendi. Batı Hollywood’da bir mağazaya giren 26 yaşındaki Amanda Bynes, birkaç tane giysiyi yanına alıp deneme kabinine girdi. Bynes burada 1 saat 45 dakika kadar kaldı. Çıktığında; bir çift stiletto, güneş gözlüğü ve birkaç parça eşyanın parasını ödedi. Tam dükkandan dışarı çıkmıştı ki tezgahtar Bynes’ın üzerinde bir bikini üstü kaldığını fark etti. Bynes ‘Kabinde bikiniyi denediğini ve çıkarmayı unuttuğunu söyledi. Bynes bikininin parası olan 40 doları ödedi ve mağaza da şikayetçi olmadı.

 

Toplam 200 euroluk hırsızlık yapan güzel oyuncu kameralara yakalandı. Gözaltına alınan sorunlu yıldız 15 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4214 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim