• BIST 9736.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 24 °C

Anadolu Ajansı 2015 Kitapçığı3 dilde hazır

Anadolu Ajansı 2015 Kitapçığı3 dilde hazır
Okuyuculardan büyük ilgi gören ve AnadoluAjansı'nın geniş arşivinden faydalanılarak hazırlanan 2015 Yıllığı, seçkin kitapçılarda yerini aldı
- Türkiye'de ve dünyada yıl içinde zihinlerde iz bırakan olayların kronolojik bir aktarımla ele alındığı yıllık, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde hazırlandı

- Yıllıklarda, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin 2015'te çektiği fotoğraflardan önemli bir seçki de bulunuyor
 
Anadolu Ajansının (AA) zengin haber ve fotoğraf arşivinden faydalanılarak hazırlanan 2015 Yıllığı seçkin kitapçılarda satışa sunuldu.

AA kadrosu, haber takibinin yanı sıra tarihe not düşmek için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkçe, İngilizce ve Arapça yıllık hazırladı.

Zengin haber ve görsel materyallerle oluşturulan yıllıkta, siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2015'te zihinlerde iz bırakan olaylar, kronolojik bir aktarımla okuyucuya sunuldu.

Yıllık, 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar tüm önemli gelişmeleri içermesi dolayısıyla arşiv tutkunları için de faydalı bir kaynak eser niteliği taşıyor.

- 300'e yakın fotoğraf 

AA'daki tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf yer alıyor.

Arapça yayımlanan yıllık, ağırlıklı olarak Arap coğrafyasındaki olayları, İngilizce yayımlanan yıllık da ABD ve Avrupa'daki önemli gelişmeleri içeriğinde barındırıyor.

Daha önceki yıllarda da yayımlanan ve büyük ilgi görenAnadolu Ajansı Yıllığı seçkin kitapçılarda 50 liradan satışa sunuldu.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim