• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • Siirt 5 °C

“Annemi öldürdüm beni de öldürün, beni asın'

“Annemi öldürdüm beni de öldürün, beni asın'
Annesini öldürdükten sonra haykırdı:“Annemi öldürdüm beni de öldürün, beni asın'..Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir genç tartıştığı annesini pompalı tüfekle öldürdü.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre, Kötekli Mahallesi’nde M.A (17) ile annesi Rübeyde A. (38) arasında, babası Özay A.’nın evde olmadığı sırada bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Oğlunun kendisine saldırması üzerine anne Rübeyde A., evden çıkarak hemen yanındaki binada oturan kayınvalidesi Hörü A.’nın evine giderek “Kapıyı aç oğlum beni öldürecek” diye bağırdı. Kaynanası kapıyı açmaya çalışırken elinde tüfekle annesine yetişen M.A, av tüfeğiyle kafasına ateş ettiği annesini öldürdü. Zanlı daha sonra sokağa çıkarak, “Annemi öldürdüm beni de öldürün, beni asın” diye bağırdı.

M.A, olay yerine gelen polislere teslim oldu ve gözaltına alındı. Şüpheli M.A.’nın gözaltına alındıktan hemen sonra sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık muayenesi yapıldı. Olayı duyarak gelen Rübeyde A.’nın anne babasıyla kaynanası sinir krizi geçirdi.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim