• BIST 9547.23
  • Altın 2489.838
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.7605
  • Siirt 26 °C

Antalya'da 5 yıldızlı otel cayır cayır yandı!

Antalya'da 5 yıldızlı otel cayır cayır yandı!
Antalya'da 5 yıldızlı otel cayır cayır yandı!da 5 yıldızlı otel yangını söndürüldü!Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı.Otel adeta cayır cayır yandı.detaylar haberimizde

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi'nde bulunan Vogue Avantgarde Oteli'nin idare bölümünün üst katında çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Kemer’in Göynük Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı VOG Avantgarde Hotel’inde sabah 08.30’da yangın çıktı. Otelin idare bölümünden çıktığı sanılan yangın kısa süre de odaları ve çatıyı sardı. Yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri müdahale ederken, jandarma ve 112 acil servis ekipleri de yangının çıktığı otele yönlendirildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İTFAİYE EKİPLERİ, ALEVLERİN TÜRK BAYRAĞINA ULAŞMASINI ENGELLEDİ

Edinilen bilgiye göre, kapalı olan otelin idare bölümünde saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. Otel görevlilerinin müdahalesine rağmen üst kata ve çatıya sıçrayan yangına Antalya Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekipleri, alevlerin binanın tepesindeki Türk bayrağına ulaşmaması için özel gayret sarfetti. Bayrağı farkeden ekip, merdiveni yaklaştırarak, bayrağı ıslattı ve tutuşmasını önledi.

Yangın iki saatlik bir çaba sonununda tamamen söndürüldü. Otelde maddi hasar meydana gelirken, can kaybı veya yaralı olmadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 5461 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim