• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • Siirt 19 °C

Aramızda Kalsın'da kaldı son iki bölüm!

Aramızda Kalsın'da kaldı son iki bölüm!
Aramızda Kalsın'da finale 2 adım kaldı!STAR TV ekranlarında yayınlanan eğlendiren güldüren dizi Aramızda Kalsın 2 bölüm sonra final yaparak ekranlara veda edecek.

Başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dizi 2 bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor.Aramızda Kalsın'da finale son 2 bölüm!

Aramızda Kalsın'ın sondan 2 bölüm öncesi yaşanayacaklar ise şöyle:

Evlerini son anda kurtaran Celepoğlu ailesinin önünde şimdi çözülmesi gereken yeni bir soru vardır: Evi kim aldı?

Ailenin elindeki tek ipucu, Bahattin'in kapının önünde bulduğu imzasız mektuptur. Aile fertleri mektubun başına geçip ipuçlarından bu iyi kalpli, esrarengiz yeni ev sahibinin kim olduğunu anlamaya çalışır.

Elmas'ın yıllar önce ortadan kaybolan eski eşi Kaptan Yekta, Yadigar için defalarca fedakarlık yapan Şahin Altındağ ve Katar turnesinden altın saatle dönen Battal şüpheliler arasındadır.

Bu arada Mahir ve Arife, Yağız'a verdiği sözü tutup bir kez daha Yağız'ın kayıp sevgilisinin peşine düşer.

Celepoğlu ailesi nihayet esrarengiz ev sahibinin sırrını çözerken, Yağız da Eylül'ün neden ondan kaçtığını anlayacaktır.

Yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un paylaştığı “Aramızda Kalsın” dizisinin senaryosunu Selin Tunç yazıyor, Güzide Balcı yönetiyor. Aramızda Kalsın, finalden önceki bölümüyle, 15 Ocak Perşembe akşamı saat 20.30’da Star’da…

Bu haber toplam 3901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim