• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Asansör de inanılmaz kaza yanlışlıkla kendisini vurdu!

Asansör de inanılmaz kaza yanlışlıkla kendisini vurdu!
SİİRTAJANS.COM-Asansör de inanılmaz kaza yanlışlıkla kendisini vurdu!Asansör de polis memuru yanlışlıkla kendisine sıktı,olay anında yanında karısı olan biteni gözleri ile canlı canlı gördü.

Olay ABD'nin Kentucky eyelatinde meydana geldi.Polis memuru yanlışlıkla karısının gözleri önünde kendisine sıkınca ortaya inanılmaz görüntüler çıktı.

Olay güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı polis merkezinde çalışan memur Darryl Jouett ve eşi Cuma gecesi akşam yemeğinden sonra evlerine çıkmak için bindikleri asansörde dehşet bir kaza meydana geldi.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde Jouett'in cep telefonunu cebine koyup çıkarttığı ve ardından da silahını çıkartırken yanlışlıkla tetiğe basıp midesinden kendini vurduğu görülüyor. Bir anda öne doğru diz çöken polisin eşi bütün bu olanları seyretmekle kalıyor. Hemen ardından eşinin ambulans ve polisi araması sonucu olay yerine ekipler geldi.

Ağır yaralandıktan sonra hemen Cincinnati Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Jouett'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Görüntüler 18+ olduğu için yayın ilkelerimiz doğrultusunda yayınlamıyoruz.

Bu haber toplam 3071 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim