• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Asfalt Çalışmalarında Siirt Şantiye Alanına Dönüştü

Asfalt Çalışmalarında Siirt Şantiye Alanına Dönüştü
Siirt Belediyesi tarafından kent genelinde ara ve ana yollarda asfalt çalışması hummalı bir şekilde devam ediyor. Başlatılan asfalt çalışmalarında Siirt, adeta şantiye alanına dönüştü.

Siirt kent genelinde toplamda 65 bin ton asfaltın kullanılacağı çalışmaları yürüten Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarındaki ara ve ana yollar başta olmak üzere yeni yapılan yollara sıcak asfalt dökülüyor.

Asfalt çalışmalarını yeni Valilik civarı, Diş Hastanesi arka kısmı, Barış Mahallesi yeni Adliye yolu ve Veysel Karani mahallesinde sürdüren Fen İşleri ekipleri, son olarak Cengiz Topel ve Cumhuriyet caddelerinde asfalt yapımı öncesi söküm çalışması başlattı. Cumhuriyet caddesinde yapılan söküm çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yetkililerden bilgi aldı. Cadde esnafıyla da bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın esnafa, kentteki çalışmalar hakkında bilgi verip, kısa bir sohbet etti.

Kent genelinde devam eden asfalt çalışmaların tespiti edilen diğer bölgelerde de sezon sonuna kadar devam edeceği belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, asfalt yapım çalışmaların yoğun olması halinde sezon boyunca kullanılması planlanan 65 bin ton asfalt sayısının arta bileceğini belirttiler.   

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim