• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Aşırı Dondurucu Soğuklar Tavukları Telef Etti!

Aşırı Dondurucu Soğuklar Tavukları Telef Etti!
Aşırı kar yağışı ve akabinde meydana gelen dondurucu soğuklar onlarca kümes hayvanının telef olmasına neden oldu! Onlarca tavuk aşırı dondurucu soğuğa daha fazla dayanamayarak telef oldular!

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve dondurucu soğuklar vatandaşlara oldukça çok zor anlar yaşatıyor! Kahramanmaraş’ta aşırı soğuk hava nedeniyle kümes hayvanları buztuttu ve onlarca tavuk donarak telef oldu.Yaşanan şok görüntüler gündemde bomba etkisi yarattı!

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta etkisini gösteren kar yağışı ve tipi nedeniyle Tömek mevkiinde bulunan kümes hayvanları telef oldu.Kar yağışı nedeniyle Tömek mevkiinde yer alan evine ulaşamadığını kaydeden Altan Gezertaşar, Kahramanlar Offroad Kulübü’nden destek istedi.

Ev sahibi Altan Gezertaşar’la birlikte harekete gelen Kahramanlar Offroad Kulübü, kısa sürede eve ulaştı. Evinin bahçesindeki kümesini kontrol eden Gezertaşar, yeterli yemlerinin olmasına rağmen tavuklarının donarak telef olduğunu gördü. Gezertaşar, “Ani kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle buraya gelemedik. Maalesef hayvanlarımız telef oldu. Köpeğim ve kümes hayvanlarını almak için Kahramanlar Offroad Kulübü’nden destek istedik. Sağ olsunlar çağrımıza hemen cevap verdiler. Sağlam kalan hayvanlarımızı korumaya aldık. Kahramanlar Offroad Kulübü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5526 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim