• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Asker Tuvaletin temizliğini yalayarak Komutana kanıtladı ..

Asker Tuvaletin temizliğini yalayarak Komutana kanıtladı ..
Asker Tuvaletin temizliğini yalayarak Komutana kanıtladı .. Çin'de Ayyuka çıkan olayda,asker tuvaletlerin temiz olduğunu kanıtlamak için tuvaleti dili ile yaladı yetmedi tuvaletten sonra yatakhaneye gidip orada da yeri yaladı. yaşanan Olay üzerine çavuş k

Asker Tuvaletin temizliğini yalayarak Komutana kanıtladı .. Çin'de Ayyuka çıkan olayda,asker tuvaletlerin temiz olduğunu kanıtlamak için tuvaleti dili ile yaladı yetmedi tuvaletten sonra yatakhaneye gidip orada da yeri yaladı. yaşanan Olay üzerine çavuş konuşmaziken asker olayı açıkladı.

 

 Erlerden yatakhaneleri ve tuvaletleri temizlemelerini isteyen eğitim çavuşu Cai Peng, tüm yaşam alanlarının tertemiz olmasını istiyordu.


Yapılmış olan temizlikten memnun olmayan Peng, öğrencilere yüksek sesle bağırdı ve ceza vereceğini ifade etti.


Bu sırada söz alan yeni erlerden Ho Liao, "Komutanım, özür dilerim ama size katılmıyorum ve izninizle bunu kanıtlamak istiyorum" ifadesini kullandı. Genç er, bu sözlerin üzerine eğildi ve tuvaleti yalamaya başladı.Er, tuvaletten sonra yatakhaneye gidip orada da yeri yaladı.

Olayın sonrasında konuşan Ho: "Bize yerlerin yemek yenilecek kadar temiz olmasını istediğini söyledi. Biz de bunu yaptığımızı düşünmüştük, ben sadece yaptığımızı kanıtlamaya çalıştım" dedi.

Bu haber toplam 2055 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim