• BIST 9937.32
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Aslı Hünel Tarkan'a müteşekkir

Aslı Hünel Tarkan'a müteşekkir
Türk Sanat Müziği(TSM) bomba ve güzel ismi Aslı Hünel'den megastar Tarkan'a teşekkür geldi bakın neden teşekkür etti.

Türk Sanat Müziği(TSM) bomba ve güzel ismi Aslı Hünel'den megastar Tarkan'a teşekkür geldi bakın neden teşekkür etti.

Uzun bir aradan sonra pop imajı ve şarkıları ile sessizliğini bozan ünlü solist Aslı Hüner Türk Sanat Müziği albümü için kolları sıvadı. 

Son dönemlerde arka arkaya gelen Türk sanat müziği albümleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Aslı Hünel 10 şarkılık Türk sanat müziği albümü için stüdyoya girdi. 

Aslı Hünel, pop şarkıların daha fazla  popüler olduğu bu dönemde Tarkan’ın bir pop star olarak Türk sanat müziği albümü yapmasını ve yeni jenerasyona Türk sanat Müziğini sevdirmesi beni çok mutlu etti. Ben Megastarımız Tarkan’a Türk Sanat Müziğine sahip çıktığı bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederim. İmajım, Albüm çalışmalarım ne tarz olursa olsun ben hayatımın sonuna kadar Türk Sanat Müziği okumaya devam edeceğim. Bu benim misyonum açıklamasını yaptı.

 

Aslı Hünel Kimdir?

Aslı Hünel Türk Sanat Müziği genç şarkıcılarından birisi olarak tanındı. Geçirdiği ameliyat sonrasında fenalaşan Aslı Hünel biranda magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Aslı Hünel 1980 yılında Bağdat ilinde dünyaya geldi. Aslı Hünel dizi oyuncusu Saruhan Hünel’in kardeşidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar musiki cemiyetinde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı ve kısa süre içerisinde sesini terbiye etti. Sesindeki büyüyü fark eden ses yatırımcıları tarafından keşfedilen Aslı Hünel kısa süre içerisinde en çok tanınan isimlerden birisi haline geldi.

Aslı Hünel’in Bazı Şarkıları

Büyük Hata
Çok Özledim
Dağlar
Güneş Doğmuyor
Dönemem
Kendine İyi Bak
Yeminliyiz
Duygular
Sevdamız Bitmez
Kırmızı Gülün Alı Var

Bu haber toplam 2878 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim