• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Aydınlar Caddesi, seyyar satıcılardan arındırıldı

Aydınlar Caddesi, seyyar satıcılardan arındırıldı
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü Denetim Ekipleri, Aydınlar caddesinde ana bulvar ve caddeler üzerinde görüntüyü bozan, çevreyi kirleten, yol geçişlerini engelleyen, sağlığa aykırı yiyecek satan seyyar satıcılara operasyon düzenledi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü Denetim ekipleri, Aydınlar caddesindeki kaldırımları işgal ederek yayaların geçişlerini engelleyen seyyar satıcılarının işgallerine son verdi.

Kaldırımlarda görüntü kirliliği, çevreyi kirleten, yol geçişlerini engelleyen, sağlığa aykırı yiyecek satma girişiminde bulunan seyyar satıcılarla ilgili Siirt belediyesine bağlı zabıta müdürlüğü ekipleri bu sabah saat 08.00 itibariyle çalışma yaptı. Aydınlar caddesinde gerçekleştirilen çalışmada uyarılara rağmen tezgâhlarını kaldırmayan seyyar satıcıların mallarına ve el arabalarına el konulmasının ardından mallarına el koyulan seyyar satıcılarına idari para cezası verildi. Daha önce işgallerin bitmesi için tezgâhların kaldırılması konusunda uyarılan ve yapılan uyarılara uymayan Aydınlar caddesinde ki haksız kazanç sağlayan seyyar satıcılara yönelik çalışmanın bir diğer amacı ise vergisini ödeyen esnafların korunması olarak belirtildi.

Öte yandan Belediye Zabıta Ekipleri ve Ulaştırma Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri çalışmada ise park yasağı olan caddelerde gelişigüzel park eden ve trafik akışını engelleyen araçlar çekiciler tarafından kaldırıldı. Kent içinde park yasağı bulunan yerlere araçlarını çekenlere karşı tedbir ve uygulamaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1200 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim