• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

Aydınlıları talihli merağı sardı!

Aydınlıları talihli merağı sardı!
SİİRTAJANS.COM-Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiyenin 2 talihlisi Aydın'dan olunca Aydınlıları bir merak saldı.

SİİRTAJANS.COM'UN İHA'dan edindiği habere göre,Milli Piyango İdaresi’nin düzenlediği Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerin ikisinin Aydın’da satılmış olması şehirde merak konusu oldu.

Talihliler Aydın'da merak konusu oldu aydın,ikramiye,milli piyangoPaylaşTweetlePaylaşGönderYorum YapTalihliler Aydın'da merak konusu oldu -

Talih kuşunun Aydın’a konmasının ardından gözler bilet sahiplerine çevrildi. Talihliler şu ana kadar ortaya çıkmazken kentte büyük ikramiye çıkan kişilerin kim olduğu merek ediliyor.
Büyük ikramiye çıkan çeyrek bileti satan Milli Piyango’nun 2171 numaralı bayisi Emine Kaçmaz’a yardım için seyyar bilet satan Enver Göktepe, büyük ikramiyeyi kendisinin sattığını söyledi. İnşatçılık yaptığını ve yılbaşında ablasına yardım ettiğini kaydeden Göktepe, “Her yılbaşı Sevgi Yolu’nda seyyar bilet satıyorum. Bu yılbaşında 269 serisi ile başlayan biletten bine yakın bilet sattım. Büyük ikramiye bu biletlerden birine çıktı. Talihlinin kim olduğunu bilmiyorum. Geçen hafta yapılan deve güreşlerine gelen birine çıktığını tahmin ediyorum. Hayırlı olsun. Büyük ikramiyeyi iyi işlere harcasın. Benim bir beklentim yok. Ancak yardım ederse de hayır demem” dedi.

Aydın’da büyük ikramiye çıkan kişinin kim olduğu merak ediliyor. Büyük ikramiye çıkan çeyrek bilet serisinden kendisinin de aldığını dile getiren esnaf Mustafa Kara, “Benim biletimin son üç rakamı farklı. Bana çıkmamasına üzüldüm. Ancak bu çevreden bir kişiye ikramiyenin çıkmasına çok sevindim. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır” derken öğrenci Havva Uyar ise, “Ben de bilet almıştım. İkramiyenin Aydın’a çıktığını öğrenince biletime baktım. Ben de talihlinin kim olduğunu çok merak ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1826 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim