• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Aziz Yıldırım'dan şok havuz resti!

Aziz Yıldırım'dan şok havuz resti!
Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) res çekti.Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) uygulayacağı

ürkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF)gelecek sezondan itibaren mali kriterlerle ilgili alacağı tedbirlere tepki göstererek, 'Havuz bozulur' dedi.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üye projesi kapsamında ziyaret ettiği Kapalıçarşı'da basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yabancı sınırının kalkmasıyla ilgili ilerleyen günlerde basın toplantısı düzenleyeceklerini belirten Yıldırım, TFF'nin mali kriterler ile ilgili yaptığı açıklamaya da tepki gösterdi.
Yayın ihalesinden dolayı zarara uğradıklarını ifade eden Fenerbahçe Başkanı, "Fenerbahçe kulübü havuzda olmasa, dışarıda birine satsa 2010 yılında 125 milyon Dolar verdiler. Bugün de en azından 125-150 milyon Dolar verirler. Bizim aldığımız para 35 milyon Dolar'dır. Arada en azından 80 milyon Dolar fark var. Bu aradaki farkı ya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ya da devlet öder. Bir taraf öder. Ödemezse oyun bozulur. Mali kriter tutmaz. Beni serbest bırakacaksın, ben istediğim yere televizyon hakkımı satacağım, oradan gelen gelirle de mali kriteri tamamlayacağım" ifadelerini kullandı.
Passolig'i de eleştiren Yıldırım, "Geçtiğimiz sezon yıl sonuna kadar stat gelirleri 30 ile 40 trilyona yakın bir rakamdı ve 32 bin kombinem vardı. Bu sene 20 bin kombine var ve yüzde 50 azaldı. Sebebi Passolig" diye konuştu.

Bu haber toplam 1518 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim