• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

BANA MASAL ANLATMA Galatası İzmiri Büyüledi Adeta

BANA MASAL ANLATMA Galatası İzmiri Büyüledi Adeta
Bana Masal Anlatma'nın önceki gün Bursa'da başlayan seyircili buluşma turu İzmir'de devam etti! Behzat Ç'nin Harun'u Fatih Artman, 'Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filmiyle izleyici karşısına çıktı. Behzat Ç'nin

Bana Masal Anlatma'nın önceki gün Bursa'da başlayan seyircili buluşma turu İzmir'de devam etti! Behzat Ç'nin Harun'u Fatih Artman, 'Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filmiyle izleyici karşısına çıktı. Behzat Ç'nin Harun'u Fatih Artman, 'Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filmiyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Bana Masal Anlatma filminin İzmir galası, Optimum'da yapıldı.

Merakla beklenen Bana Masal Anlatma filminin İzmir galası, Optimum’da yapıldı. Sinemaseverler, gala öncesinde tüm Optimum ziyaretçilerine açık olan tanışma toplantısında filmin başrol oyuncuları ile bir araya gelip söyleşi yapma imkanı buldu.
Optimum’da, Bana Masal Anlatma filminin İzmir galası yapıldı. Başrol oyuncuları ve yönetmenin katıldığı söyleşinin ardından sanatçılar, filmi hayranları ile birlikte Optimum Outlet Cinemaximum salonlarında izledi. Sinemaseverlerin sanatçılara sevgi ve beğenilerini dile getirdiği filmin galasında, oyuncular da gördükleri ilgi karşısında mutluluk yaşadı.
OPTİMUM’A AKIN ETTİLER
Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde; sıradan bir mahalledeki köklü dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi beyaz perdeye taşındı. BKM Ege Bölge Temsilcisi Dev Ajans aracılığıyla gerçekleştirilen filmin İzmir galası ilgi gördü. İzmir Optimum’a akın eden ziyaretçiler, ünlü oyuncuları fotoğraflayabilmek için birbirleriyle yarıştı. Filmde Fatih Artman, hande doğandemir, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya başrolleri paylaştı. Sevilen sanatçılar Gökçe Bahadır, Tarık Ünlüoğlu ve Gürkan Uygun da filmde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Bu haber toplam 3862 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim