• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 26 °C

Başak Dizer'e sosyal medyada linç!

Başak Dizer'e sosyal medyada linç!
SİİRTAJANS.COM-Başak Dizer'e sosyal medyada linç!Kıvanç'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı!Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız hayranları stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer'e saldırdı.

Yakışıklı oyuncu evlilik yolunda ilerlediği stil danışmanı sevgilisi Başak Dizer'le ilk kez sosyal medyadan beraber fotoğraf paylaştı.Fotoğrafı paylaşır paylaşmaz sosyal medya adeta sallandı.

Sevgilisi ve arkadaşlarıyla tatil yaptığı Bozburun'da tekneyle açılıp denizin ve güzel havanın tadını çıkaran Tatlıtuğ'un paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı.

Yakışıklı oyuncuya yüzlerce "Hiç yakışmıyorsunuz, sevgiliniz yanınızda yaşlı duruyor" yorumları yağarken bazı takipçileri de "Yaşlı, dul, kırışık surat hakaretleri yazanlar yaptığınız çok ayıp, Kıvanç mutluysa kimseye laf düşmez" karşılığını verdi. 

Yakışıklı oyuncuya yüzlerce hayranı,  "Hiç yakışmıyorsunuz, Bu kızlan evlencen mi, sevgiliniz yanınızda yaşlı duruyor, Sil şu fotoğrafı aşkım." yorumları yağarken bazı takipçileri de "Yaşlı, dul, kırışık surat hakaretleri yazanlar yaptığınız çok ayıp, Kıvanç mutluysa kimseye laf düşmez" karşılığını verdi.

İşte Tatlıtuğ hayranlarının paylaştığı o yorumlar:
“Gözyaşlarımı içime akıtıp beğendim”
“Be insafsız biraz bizi düşün”
“Bu ne allah aşkına yaaaaaaa....”

Bu haber toplam 4364 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim