• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Başkan Taşkın ve Ekibi Şahinbey belediyesini ziyaret

Başkan Taşkın ve Ekibi Şahinbey belediyesini ziyaret
Belediye Başkan Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye Başkan Yardımcıları Gaziantep Şahinbey Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile yürütülen kardeş belediyecilik projesi kapsamında Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Butur, Yener Tanık ve bazı Birim Müdürleri ile birlikte Gaziantep’in Şahinbey Belediyesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen ziyarette Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın ve başkan yardımcıları belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Şahinbey belediyesinin işleyişi, yapılan projeler, belediyecilik anlayışını yerinde görmek ve istişarede bulunmak amacıyla gerçekleşen ziyarette Şahinbey Belediyesinin yaptığı çalışmalar yerinde incelendi.


700-belediye-baskan-vtaskin-ve-ekibi-sahinbey-belediyesini-ziyaret-etti-1032x609.jpeg

Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın Siirt'te daha kaliteli hizmet sunmak için Şahinbeyli Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını belirtti. Şahinbeyli Belediyesi ekipleri ile birlikte kentte yapılabilecek faaliyetlere başladığını ifade eden Taşkın, ortak yapabileceğimiz çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Gaziantep Şahinbey Belediyesini gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret gayet verimli geçti. Şahinbey Belediyesi ile güzel çalışmalar yapmak istediklerini dile getiren Taşkın, vatandaşların özlediği ve beklediği hizmetleri yürütmeye gayret edeceklerini, bununla ilgili çalışmalarının bulunduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın ve Belediye Başkan Yardımcıları Gaziantep ilinde yaşayan Siirtli hemşerilerimizle bir araya geldi. Başkan Taşkın Siirt’te yapılacak projeler hakkında Siirtli hemşerilerine bilgiler verdi ve yaşanabilir bir Siirt için destek istedi.

Gaziantep ziyareti kapsamında Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i de ziyaret ederek Siirt Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim