• BIST 9693.46
  • Altın 2512.209
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7781
  • Siirt 23 °C

Başkan Taşkın’dan esnafa ziyaret

Başkan Taşkın’dan esnafa ziyaret
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Sakıp Beygo caddesi esnafını ziyaret ederek, cadde de yapılan kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Parke ve Kaldırım çalışmalarını yerinde incelemek ve cadde esnaflarını ziyaret etmek maksadıyla, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Sakıp Beygo caddesini gezerek, buradaki esnaflarla sohbet etti.  Sakıp Beygo Caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, yapılan kaldırım ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi, esnafa, yapılan çalışmalardan dolayı memnun olup, olmadıklarını sordu. Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten esnaf ve mahalle sakinleri Başkan Taşkın’a teşekkür etti.

Siirt Belediyesinin kent genelindeki çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten bir vatandaş, Başkan Taşkın’a, Siirt Belediyesi’nin yerel yönetimlerde başarılı bir yol kat ettiğini belirterek, “ Yollarımızı,  kaldırımlarımızı yeniden yaparak,  mahallemize ve kentimize güzel görünüm sağlayan Siirt Belediyesi’ne ve sizlere minnettarız. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.  Allah, Devletimize, Milletimize zeval vermesin” dedi.

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim