• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Siirt 31 °C

Başkan Vekili Taşkın Afet Evler Mahallesine Konuk Oldu

Başkan Vekili Taşkın Afet Evler Mahallesine Konuk Oldu
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Siirt Belediyesi Afet Evler mahallesinde ikamet eden vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalledeki eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılacakları belirlemek üzere incelemelerde bulundu.

Afet Evler Mahallesi sakinlerinin evlerine konuk olan Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın burada vatandaşlar ile görüştü. Afet Evler Mahallesi sakinleri sorunlarını Başkan Vekili Taşkın’a aktardılar. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede mahalle sakinleri, yol sorunu, alt yapı, ulaşım ve okul sıkıntıları olduklarını ifade ederek Başkan Vekili Taşkın’dan yardım talep ettiler. İlgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu görüşmede Başkan Vekili Taşkın mahalle sakinlerinin taleplerini not aldırdı.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada; Afet evler mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu mahallemizde yaklaşık 80 hanemiz mevcut ve burada ihtiyaçlarımız çok fazla. Afetevler mahallesinin altyapı, yol, taziye evi gibi bir takım sorunları var. Bu sorunları mahallemizi ziyaret edip yerinde incelemek istedik. İnşallah yakında zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Mahalle sakinlerimiz çok sıcak bir aile ortamında karşıladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları çok ve en güzel bir ortamda yaşamaya layıktırlar. Bizlerde onlara Siirt Belediyesi olarak hizmet etmeye çalışıyoruz dedi.

Afet Evler Mahallesi sakinleri ilk defa bir belediye Başkanın ziyarete geldiğini belirtiler. Başkanımızın bizleri ziyarete gelmesi ve mahallemizde ki eksiklikleri yerinde incelemesi bizleri son derece mutlu etti. Biz mahalleli olarak sorunlarımız olan yol, ulaşım, alt yapı ve taziye evi gibi eksikliklerimizi Belediye Başkanımıza ilettik. Başkanımız en kısa zamanda mahallede çalışmaların başlayacağını ifade etti. Bizler Afet Evler Mahallesi vatandaşları olarak Belediye Başkanımıza ve ekibine bizleri dinledikleri için teşekkür ediyoruz dediler

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim