• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • Siirt 28 °C

Başkan vekili Taşkın, çarşı esnafıyla kahvaltıda buluştu

Başkan vekili Taşkın, çarşı esnafıyla kahvaltıda buluştu
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği gelenek haline getirdiği “kahvaltıda buluşma” etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği gelenek haline getirdiği “kahvaltıda buluşma”  etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Caddesi marangozcular sokağındaki esnafla bir araya gelen Taşkın, Siirt’te yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnaf vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Göreve geldiği günden beri Siirt’te birçok anlamlı proje ve çalışmalara imza atarak, kısa zamanda halkın büyük takdirini alan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, sık olarak esnafla bir araya gelmek ve fikir alış verişi yapılmak maksadıyla gelenek haline getirdiği esnafla kahvaltıda buluşma etkinliklerini sürdürüyor. Esnafla buluşma maksadıyla sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Marangozcular Sokağı esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, esnafla kahvaltı yaptı. Sohbet ve görüş alış verişi şeklinde geçen keyifli toplantıda, Başkan Vekili Taşkın, kentte yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnafların taleplerini Başkan Vekili Taşkın’a anlattı. Esnaflar, Marangozcular çarşısının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasını hususunda taleplerini Başkan Vekilimiz Taşkın’a talepte bulundular. Esnafın bu talebini Başkan Vekili Taşkın değerlendirmeye alınmak üzere not aldı.

Belediye Başkan Vekili'nin esnafla bir araya geldiği kahvaltı toplantısında kendisine, yeni göreve gelen Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim