• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Başkan Vekili Taşkın Dumlupınar Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın Dumlupınar Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle, mahallenin sorun ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulunmak için bir araya geldi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle, mahallenin sorun ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulunmak için bir araya geldi.

Mahalle Toplantıları kapsamında; Siirt Belediyesi, yapılan çalışmaları hem vatandaşlara anlatmak hem de mahallelerde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi Kazım Karabekir Okulunda halk toplantısı düzenlendi. Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda mahalle sakinlerini tek tek dinledi, sorunlara hızlı ve kalıcı çözüm üretilmesi için birim amirlerine talimatını verdi. Halk Buluşması toplantısında vatandaşlar Mahallelerinin sorunlarını Belediye Başkan Vekilimiz Taşkın’a ve diğer yetkililere iletme imkânı buldu.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada, “Dumlupınar mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Onların ihtiyaçlarını, taleplerini almaya çalıştık. Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını Gücümüzün yettiği en kısa sürede gidereceğiz. Mahallenin bir taziye evi ihtiyacı vardı. Taziye evinin temeli attık ve en kısa sürede vatandaşların hizmetine açacağız. Dumlupınar ve civar mahallerinin ihtiyacını karşılayacak, yangın veya bir sıkıntı yaşandığı zaman anında müdahale edilebilmesi için bir itfaiye İstasyonu kurduk. Mahallemizde kaldırım ve yollar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dumlupınar mahallesinde bulunan Siirt Cas evinde çalışmalarımız devam ediyor. Siirt Cas evinde özellikle bayanlarımızın yararlanacağı kurslar oluşturmaya çalışacağız.” dedi.

Soru ve cevap şeklinde geçen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Programa katılan bir vatandaş ise ilk kez bir belediye başkanının halkın ayağına gelerek sorunlarını dinlediğine tanık olduklarını belirterek, Başkan Taşkın şahsında tüm çalışanlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim