• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Başkan Vekili Taşkın, Ensar Vakfının Gençlerine Konuk Oldu

Başkan Vekili Taşkın, Ensar Vakfının Gençlerine Konuk Oldu
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, “Halkla Buluşma” toplantıları kapsamında, Siirt Ensar Vakfının gençlerine konuk oldu.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, “Halkla Buluşma” toplantıları kapsamında, Siirt Ensar Vakfının gençlerine konuk oldu. 

Sosyal Medya’nın doğru kullanılması konulu sohbeti ardından, bir konuşma yapan Siirt Ensar Vakfı Şube Başkanı Necmettin Çiçek, Siirt’in son 1 yılda görmediği hizmetlerin Belediye tarafından hayata geçirildiğini belirterek “Bu haftaki sohbet programımızın konusu “Sosyal Medya’yı doğru kullanma Sosyal Medyanın zarar ve faydaları” üzerinde konuştuk.  Gençliğimizi daha iyi bir yerlere getirmek için azm ediyoruz. Bugün sohbet programımıza teşrif eden Belediye Başkanımız ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz.  Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Görmediğimiz hizmetleri son yıllarda görmeye başladık. Siirt Belediyemizi ve kıymetli başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın beyefendiyi çalışmalarından ötürü kutluyor, başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin” dedi.

Ensar Vakfı Siirt Şubesinin sohbet programında Vakıf üyelerinin genç gönüllülerle bir araya gelen Siirt Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Belediyesinin hizmet çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi, gençlerin sorularını yanıtladı.  

DÜNYAYA NAM SALMIŞ ATALARIN NESİLLERİNDEN GELİYORUZ

Öz geçmişi ve eğitim yılları hakkında bilgi veren Ceyhun Başkan “Devlet adına görev alıyoruz, Devletin bize verdiği görevi layıkıyla yapmak boynumuzun borcudur. Bizim geçmişimiz belli bütün Dünyaya nam salmış büyük şanlı bir tarihimiz var. O şanı taşırken, hiç kimseye zulüm etmemişiz. Bütün Dünyaya insanlık götürmüşüz. Bulunduğumuz yerlere güller açtırmışız. Böyle Ataların nesillerinden geliyoruz.  Biliyoruz ki, Allah inananların yanındadır, insan çalıştığı sürece.” Dedi.

Başkan Vekili Taşkın, Ensar Vakfı üyeleri ve gönüllüleri ile bir araya geldiği sohbet programının geri kalan kısmında ise, Siirt Belediyesince yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Sohbet programına, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Başkan Yardımcısı Dr. Ali Aytek, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve bazı birim Müdürleri katıldı.  

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim