• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • Siirt 26 °C

Başkan Vekili Taşkın Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Vekili Taşkın Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği “kahvaltıda buluşma” etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başk

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği  “kahvaltıda buluşma”  etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, Aydınlar caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinde Aydınlar Caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, Siirt’te yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnaf vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Vekili Taşkın, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Başkan Vekili Taşkın, yaptığı açıklamada, esnaf ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyledi. Taşkın, "Vatandaşlar bize teşekkürlerini ifade ediyor. Çok şükür olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bu bizi hem motive ediyor hem de şevkimizi artırıyor. Bir taraftan da bazen aklımıza gelmeyen fikirleri buradan elde etmiş oluyoruz. Bundan da mutluluk duyuyorum, birkaç esnafımızın çok güzel fikirleri oldu şehrin gelişmesiyle ilgili. Bunlar da bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Vekili Taşkın, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. İstek ve taleplerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaflar, Başkan Vekili Taşkın’a kendilerini ziyaret etmesi ve Siirt’te yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim