• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

Başkan Vekili Taşkın Gazetecilerle bir araya geldi

Başkan Vekili Taşkın Gazetecilerle bir araya geldi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Siirt ilinde ki Yerel ve Ulusal Basın temsilcileri ile bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle kahvaltılı toplantıda, Siirt'te görev yapan yerel basın, haber ajansı ve televizyon temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın basın mensuplarının günlerini kutladı. Başkan Vekili Taşkın’a Belediye Başkan Yardımcıları Osman Durna, Ali Aytek ve birim müdürleri de eşlik etti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada, tarafsız, doğru ve ilkeli basın anlayışı Dünya insanları açısından da bizim açımızdan da çok kıymetli. Özellikle manipülasyonların çok fazla yapıldığı dünya üzerinde sıkıntı çeken, zulüm gören pek çok insanın yaşadığı bir ortamda insanların vicdanlı olması adına basın gerçekten önemi daha da artırıyor. Ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sayın Cumhurbaşkanımızın önemli çalışmaları ile yurtiçi, yurtdışı ilişkileri yönlendirmesi ve liderliğiyle dünya üzerinde önemini gerçek gücünü her geçen gün göstermekte ve artırmaktadır. Ekonomimizde hatırı sayılır devletlerarasında. Yaşanan fırtınalardan sıkıntılardan etkilenmeden yolumuzu yürüyebiliyoruz. Bu ortamda Türkiye’nin yapacağı, Türkiye Devletinin içerisinde yapılan Basın Yayın anlayışı ve Gazetecilikte dünya içinde bir önem arz etmektedir. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Bir taraftan bu dünya çapında olan basın ilişkisini anlatırken bir taraftan da günümüzün önemli unsurlarından bir tanesi de yerel gazeteciliktir. İnsanların kendi yaşadığı bölgenin farkına varabilmesi, bu bölgenin gelişebilmesi, orada yaşananların bölge içinde çalışan gazeteciler tarafından analiz edilerek orada yaşayanlara sunulması da ayrı bir değer. Dolayısıyla yerel gazeteciliğinde mutlaka geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bizlerde bu nokta da belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hızlı ve etkili bir şekilde sizlere bizlerle alakalı haberleri servis etmeye çalışıyoruz. Bu noktada sizlerinde objektif doğru bilgiyi önemseyen, teyit alarak bilgileri servis eden ve ilkeli bir şekilde yaptığınız gazetecilik büyük bir önem arz ediyor, çok teşekkür ediyorum. Allah tekrar nice yıllar nasip etsin, Dünya çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun diye konuştu.

Siirt Gazetesi sahibi Metin Arıtürk ise yaptığı konuşmada, bizleri unutmayarak onurlandıran değerli Siirt Belediye Başkanımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yerel basın istiklal savaşında, kurtuluş savaşında en büyük mücadeleyi veren basınlardan biridir. Başkanımızın dediği gibi yerel basının desteklenmesi gerekmektedir. Bu anlamda desteklerini bizlerden esirgemeyen belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ediyorum diye konuştu.

Siirt Sonsöz Gazetesi Sahibi Atilla Durak’ta bizleri unutmayarak böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için ve günümüzü kutladığınız için teşekkür ediyorum dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın sinevizyon eşliğinde 2017 yılının değerlendirilmesi ve 2018 yılında yapılacak çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü programı verilen hediyeler ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.  

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim