• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Başkan Vekili Taşkın, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Sosyal Belediyecilik kapsamında ‘Halk Buluşmaları’ başladı. Siirt Belediyesi yetkilileri Algül Mahallesi sakinleriyle buluşup sorun, istek ve tavsiyelerle ilgili istişarelerde bulundular.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın ‘Halk Buluşmaları’ programı kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Vekili Taşkın, Belediye hizmet çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların görüş, öneri ve şikâyetlerini yerinde dinledi. Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Vekili Taşkın, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili birim müdürlerine ileterek sorunların çözülmesini sağladı.

‘Halk Buluşmaları’ toplantısına katılan vatandaşlar, Siirt Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Siirt’in çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar, “Biz Belediyemize güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Özellikle mahallelerin sorunları çözülüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Siirt çok daha güzel olacak.” diye duygularını dile getirerek Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim