• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Başkan vekili taşkın sevgililer gününde nikâh kıydı

Başkan vekili taşkın sevgililer gününde nikâh kıydı
Nikâh tarihlerini unutulmaz bir güne denk getirmek isteyen çiftler, soluğu Siirt Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda aldı.

14 Şubat'ta dünya evine girmek isteyen çiftler birkaç ay öncesinden randevu alırken, evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, bu tarihi hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırdılar.

Nikâh tarihlerini hiç unutulmayacak bir günde yaşamak isteyen çiftlerin nikâh törenine Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın katıldı. Evliliğe bu çok özel günde adım atan çiftlerden ikisinin nikâhı ise Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından kıyıldı. Genç Çiftin Nikah şahitleri ise Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Butur ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Tekin oldu.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 14 Şubat gibi özel bir gününün kendilerine şans getirmesini dileyerek, çiftlere evliliklerini sevgi ve saygı içerisinde yürütmeleri konusunda öğütler de verdi. Başkan vekili Taşkın,nikâh cüzdanını Gülsüm Bartık Hanıma verirken, 14 Şubat Sevgililer Günü`nün anlamı nedeniyle bir de gül hediye etti. Başkan Taşkın, gün içinde Emine Özalp ve Agit Görhan çiftinin de nikâhını kıydı.

Siirt Belediyesi Evlendirme Memurluğunda 14 Şubat Sevgililer gününde toplam 8 tane nikâh kıyıldı.

Bu haber toplam 1344 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim