• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Siirt 26 °C

Başkan Vekili Taşkın, Ulus Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın, Ulus Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ‘Mahalle Toplantıları’ kapsamında; Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları hem vatandaşlara anlatmak hem de mahallelerde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ‘Mahalle Toplantıları’ kapsamında; Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları hem vatandaşlara anlatmak hem de mahallelerde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Siirt Belediyesi bünyesine geçen Saraçoğlu Siirt Akademi merkezinde gerçekleşen toplantıda Ulus Mahallesi sakinleriyle bir araya gelindi. Halk Buluşması toplantısında vatandaşlar Mahallelerinin sorunlarını Belediye Başkanımız ve diğer yetkililere iletme imkânı buldu. Soru ve cevap şeklinde geçen toplantıya mahalle sakinleri ilgi gösterdi.

Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, geçen hafta Algül, bu hafta ise Ulus Mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini ifade ederek, “Siirt Akademi merkezinin tahsisini aldık. Yakın zamanda burada açacağımız çeşitli kurslarla gençlerimize dönük faaliyetler yapacağız. Mahalle toplantıları bizim için önemli, daha önce vatandaş ziyaretlerimizde ve kendi izlenimlerimizle edinmeye çalıştığımız bilgi, ihtiyaç veya benzeri şeyleri düzenlemiş olduğumuz halk toplantılarıyla vatandaşlarımızdan birebir alıyoruz. Vatandaşlarımız düzenlemiş olduğumuz toplantılara ilgi gösteriyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Mahalle sakinlerimiz en küçük ihtiyaçtan en büyük ihtiyaca kadar, zamana yayılmasını gerekenden, hemen halledilmesi gereken bütün problemleri ve ihtiyaçlarını bizlere ifade ediyorlar. Hemen çözülebilecek olanları birkaç gün içerisinde hallediyoruz, planlaması gereken çalışmaları not alıp zaman içerisinde çözüyoruz. Bu toplantılardan verim aldığımızı düşünüyorum. Bütün Mahallelerimizde, birebir vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşımızın yüzü güldükçe bizlerinde yüzü gülüyor. Siirt Belediyesi olarak ‘Doğumdan Ölüme’ kadar vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.  

Vatandaşlar, Belediye Başkan Vekili Taşkın'a halkın sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür etti. Toplantı sonunda mahalle sakinlerinin çocuklarına çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim