• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Siirt 16 °C

Başkan Vekili Taşkın’dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Başkan Vekili Taşkın’dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilde eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilde eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Haşim Öztanık ilkokulu ve 18 Mart İlköğretim okullarına ziyaret gerçekleştirerek öğrenciler ile sohbet edip kırtasiye yardımında bulundu.

Haşim Öztanık İlkokulu ve 18 Mart İlköğretim okullarını ziyaret eden Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ı okul öğrencileri çiçekler ile karşıladı. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve beraberinde Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ile birlikte sınıfları tek tek ziyaret ederek derslere ortak oldu, öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Okullarda sınıfları dolaşan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, okulun ilk haftalarında öğrencilerin okul sevincine ortak olarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan içinde defterler, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya gibi malzemelerin yer aldığı okul çantası seti hediye etti.

Okul idaresi ve öğrenciler Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a Siirt Belediyesinin yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim