• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Baykan'ın TEOG birincilerine ödül - Siirt Haber

Baykan'ın TEOG birincilerine ödül - Siirt Haber
Siirt'in Baykan İlçesi'nde TEOG'da dereceye girmiş öğrenciler Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey tarafından ödüllendirildi. Baykan TEOG Sınavı'nda 1 tane Türkiye birincisi çıkardı.

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavlarında Türkiye birincisi olan Baykan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ferda GÜMÜŞ ile çeşitli okullarından doğru cevap sayıları 110 ve 110´un üstünde olan öğrenciler, Baykan KaymakamıMehmet KOCABEY tarafından çeşitli hediyelerle onure edildi. Bu bağlamda Türkiye Birincisi olan Ferda GÜMÜŞ tam altınla, Baykan ikincisi olan Şevval KURKUTÇU yarım altınla diğer öğrencilerimiz de çeyrek altınla ödüllendirildi.

 

TEOG BİRİNCİLERİNİN FOTOĞRAFLARI GALERİSİ

 

BAYKAN 1 TEOG BİRİNCİSİ ÇIKARDI

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılan TEOG sınavlarında Baykan´da bir ilk yaşandı. İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulundan Ferda GÜMÜŞ sınavda sorulan soruların tamamını doğru yaparak Türkiyenin birincisi, Baykan´ın gururu oldu. Bu vesile ile kısıtlı imkanlara rağmen istenildiğinde üst düzey başarıların elde edilebileceğini de ispatlamış oldu. Aynı okul öğrencilerinden Şevval KURKUTÇU 116, Mervan ÖZGER 112, Veysel OBUT da 111 doğru yaparak TEOG sınavında ilçemizin gurur tablosundaki yerlerini aldılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3696 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim