• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Siirt 14 °C

Belediye Personellerine Başarı ve Motivasyon Semineri Verildi

Belediye Personellerine Başarı ve Motivasyon Semineri Verildi
Siirt Belediyesi çalışanlarına başarı ve motivasyon semineri verildi.Belediyemiz tarafından düzenlenen seminere Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Konferans salonunda düzenlenen seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, Başarı ve Motivasyon konulu Siirt Belediyesi personellerine seminer verdi.

Motivasyonun başarı üzerindeki etkileri, motivasyonu olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler ile hayattaki hedeflerin öneminin anlatıldığı seminerde, büyük veya küçük ulaşılabilir, ölçülebilir, zaman sınırı olan bir hedefi olmayan kişinin hayatta başarılı olmasının çok zor olduğu vurgulandı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, “Nereye gideceğini bilmeyen bir kaptan için yelkenleri dolduran rüzgârın bir faydası olmaz. İnsanın da hayatta bir hedefi mutlaka olmalıdır. Hayatta başarılı olanlar mutlaka hedefleri olanlardır” dedi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a Siirt Belediyesi Personellerine vermiş olduğu seminerden dolayı teşekkür ederek, el sanatı Siirt Seccadesi hediye etti.

Bu haber toplam 928 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim