• BIST 9673.93
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • Siirt 26 °C

Ben Bilmem Eşim Bilir eğlenceli oyunlarla neşelendirecek!

Ben Bilmem Eşim Bilir eğlenceli oyunlarla neşelendirecek!
Ben Bilmem Eşim Bilir eğlenceli oyunlarla neşelendirecek!D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ ın yaptığı sevilen yarışmada bu akşam ekranlara gelecek bölümde süper oyunlar var..

Geçtiğimiz günlerde RTÜK'ten ağır para cezası yiyen yarışma beğeni ile izlenmeye devam ediyor.Ben Bilmem Eşim Bilir eğlenceli oyunlarla neşelendirecek!

“Ben Bilmem Eşim Bilir” in bu bölümünde; Tuğçe- Özcan Arıcan, Gamze- Caner Suvari, Neşe- İbrahim Keskin, Nihal- Cemal Özdemir çiftleri yarışacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir bu hafta; Beylerin oynamaktan korktukları “Kıvır Kıvır” ile başlayacak. 4 Yarışmacının aynı anda kıvırdığı, en çok kıvıranın 1000 puan alacağı Oyunda beyler kıyasıya rekabet edecek. İkinci oyunda beyler, güçlerini yarıştıracak ve 60 saniyede en çok halter kaldıran kazanacak. Üçüncü etapta bayanlar efsanevi oyun “Mıncık Mıncık” ile yarışacak. Gözleri kapalı bir şekilde nesneleri tanımaya çalışan bayanlar, hareketleriyle herkesi güldürecek.

Final öncesi son oyun “Kafa Golü” bayanları oldukça zorlayacak. Eşlerinin attığı topları kafasıyla vurarak gol atmaya çalışan bayanlardan oyunun kazananı, araba kazanmaya bir adım daha yaklaşmış olacak.

Final etabında ise  “Bar Masası” oynanacak ve 10 puanı kazanan çift, son model otomobilin de sahibi olacak.

Yayın Tarihi : 24 Ocak Cumartesi/2015

Yayın Saati  : 16.00

Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim