• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Siirt 8 °C

Beni Böyle Sev dizisi yeni bölümde şok gelişmeler!

Beni Böyle Sev dizisi yeni bölümde şok gelişmeler!
TRT 1'in sevilen dizisi Beni Böyle Sev'de yeni bölümde heyecan doruklara çıkacak şok gelişmeler var..Dizinin yeni bölümünde işler sarpa sarıyor.

Ekranların sevilen dizisi Beni Böyle Sevİ'n 84.bölümünde işler iyice karışıyor.84.bölümde neler olacak?

84.Bölüm Özet

 

Ayşem ve Ömer arasında bardağın, tabağın havada uçuştuğu bir kavga yaşanır. Her ikisi de kendisini haklı görmektedir. Ömer’in gireceği sınav, Ayşem’in akademik kariyerinin gidişatını belirleyecektir. Şimdi roller değişmiş; Ömer “ev erkeği” olmuştur. Menteş cinayeti çözebilecek düğümünün izini bulmuştur. Seval her şeyin yoluna gireceğini düşünürken Tolga’nın kaçırıldığını öğrenir. Zeyno Tolga’yı kurtarmak için canını bile vermeye hazırdır.

 

Fahriye, Sevinç ve Melda arasındaki ev savaşı giderek tırmanmaktadır. Artık herkesin niyeti açıkça ortadadır. İkiye karşı bir kalan Fahriye, Mazhar ve Haluk’la kafa kafaya verir. Mazhar, Reyhan’ın yüzüğünü takmadığını görür. Reyhan şimdilik yüzüğü kalbinde taşıdığını, babası onay verinceye kadar parmağına takamayacağını söyler. Öte yandan Reyhan’ı babası Şükrü arayıp İstanbul’a geleceklerini söyler. Haluk’un oğlu Deniz’in çıkıp gelmesi ve gelecek planlarına ilişkin söyledikleri bu korkusunu iyice tetikler.

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim