• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • Siirt 27 °C

Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmeler!

Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmeler!
SİİRTAJANS.COM-Dev derbi için heyecan dorukta nefesler tutuldu Beşiktaş mı Galatasaray mı?Kim kazanacak?Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi son dakika gelişmeler!

Spor Toto Süper Lig'de 2015'in ilk derbisinde bugün Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak "dev" maçı, rahatsızlığının ardından geçen hafta sahalara dönen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak.
Derbide dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp, ilave yardımcı hakemler olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev alacak.
Süper Lig'de 16. haftaya Beşiktaş 35 puanla lider girerken, Galatasaray ise 32 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
Siyah-beyazlılar, derbiyi de kazanarak ligde üst üste 8. galibiyetini alıp, devre arası tatiline lider girmek amacında. Galatasaray ise 8 maçtır yenilmediği rakibini mağlup edip, zirve yarışında siyah-beyazlılarla puanları eşitlemek istiyor.
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide konuk Galatasaray'ın taraftarları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda takımlarını destekleyemeyecek.
"Dört büyükler"in arasında oynanan maçlardaki deplasman yasağının bu sezon da sürmesi nedeniyle, sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmayacak.

MUHTEMEL 11'LER...

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı (Motta), Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Sosa, Demba Ba.
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut

İki takımda maç için stada hareket etti.Maç saatinde yağmur bekleniyor.Beşiktaş'lı taraftarlar stada akın etmeye başladılar.

Bu haber toplam 2303 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim